Front Office Medewerker

Als Front Office Medewerker ben je het centrale aanspreekpunt van het hotel en voorzie je de gasten van de gewenste informatie.

De taken omvatten o.a. het in- en uitchecken van hotelgasten, banquetingwerkzaamheden, maken van kamerreserveringen, in goede banen leiden van het telefoonverkeer, administratieve werkzaamheden en de mails uit de mailbox verwerken.

 Bekijk vacature

Front Office Manager

Ben jij een echte people-manager en voel je je als een vis in het water op de werkvloer tussen je collega's en gasten? Zie je het als een leuke uitdaging om je team te motiveren om elke dag het beste eruit te halen en je medewerkers in hun kracht te zetten? Lees hier meer over de vacature Frontoffice Manager. Dé vacature voor jou als je een kei bent in het bewaken van de kwaliteit, het houden van overzicht en het optimaliseren van processen.

Bekijk vacature

Sales Medewerker

Ga je vandaag werken aan de verkoop van kamers, vergaderzalen, of restaurantreserveringen voor een van onze hotels? Na een inspirerende meeting met een van de managers ga je aan de slag met het benaderen van potentiële klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Aan het einde van je dag hou jij je nog bezig met het opvolgen van offertes en het registreren van verkoopgegevens.

Bekijk vacature

Reserveringsmedewerker

Als Reserveringsmedewerker ben je samen met het Front Officeteam verantwoordelijk voor alles aangaande individuele reserveringen. Je bemant de telefoon, beantwoord e-mails en verwerkt binnenkomende reserveringen. Daarnaast zorg je voor een goede voorbereiding middels scherpe controles en ondersteun je de collega’s binnen het front office team op piek- en pauzemomenten.

Bekijk vacature

Front Office Supervisor

Met een kopje koffie in je hand bekijk je allereerst de overdracht van je collega van de dag ervoor en stelt prioriteiten voor die dag. Tot 11 uur checken er een aantal gasten uit dus deze bereid je voor. Vervolgens ga je aan de slag met de housekeeping lijsten en werk je tussendoor de mailbox bij. Daar komt je collega aanlopen en na een gezellig praatje komen daar de nieuwe gasten aan. De incheck begint! Je zorgt ervoor dat alle gasten zich van harte welkom voelen en zet je grootste glimlach op! Je denkt mee met de gasten door leuke suggesties te doen voor dag invullingen en vraagt of ze willen blijven dineren of kijkt of ze te enthousiasmeren zijn voor een van onze andere diensten. Je kijkt of er nog banquetingwerkzaamheden voor je klaarliggen, is er een offerte waar een bruidspaar op zit te wachten of moet er nog het een en ander gebeuren voor de zakelijke meeting voor over 2 dagen? Je controleert nog wat kamers nadat de housekeeping klaar is. Na een dienst vol met diversiteit aan werkzaamheden stap je weer op je fiets of in de auto met een tevreden gevoel huiswaarts.

 

Bekijk vacature