Frontoffice medewerker

Gastvrijheid zit je in de genen en je werkt met een glimlach op je gezicht. Je weet de gasten te verrassen, bent enthousiast, flexibel en hebt oog voor detail. Een ‘mensen-mens’ die makkelijk contact maakt met zowel gasten als collega’s. Je bent nieuwsgierig, pro-actief, assertief en denkt in mogelijkheden.

Bekijk vacature

Reserveringsmedewerker

Als Reserveringsmedewerker ben je samen met het Front Officeteam verantwoordelijk voor alles aangaande individuele reserveringen. Je bemant de telefoon, beantwoord e-mails en verwerkt binnenkomende reserveringen. Daarnaast zorg je voor een goede voorbereiding middels scherpe controles en ondersteun je de collega’s binnen het front office team op piek- en pauzemomenten.

Bekijk vacature

Front Office Supervisor

Met een kopje koffie in je hand bekijk je allereerst de overdracht van je collega van de dag ervoor en stelt prioriteiten voor die dag. Tot 11 uur checken er een aantal gasten uit dus deze bereid je voor. Vervolgens ga je aan de slag met de housekeeping lijsten en werk je tussendoor de mailbox bij. Daar komt je collega aanlopen en na een gezellig praatje komen daar de nieuwe gasten aan. De incheck begint! Je zorgt ervoor dat alle gasten zich van harte welkom voelen en zet je grootste glimlach op! Je denkt mee met de gasten door leuke suggesties te doen voor dag invullingen en vraagt of ze willen blijven dineren of kijkt of ze te enthousiasmeren zijn voor een van onze andere diensten. Je kijkt of er nog banquetingwerkzaamheden voor je klaarliggen, is er een offerte waar een bruidspaar op zit te wachten of moet er nog het een en ander gebeuren voor de zakelijke meeting voor over 2 dagen? Je controleert nog wat kamers nadat de housekeeping klaar is. Na een dienst vol met diversiteit aan werkzaamheden stap je weer op je fiets of in de auto met een tevreden gevoel huiswaarts.

 

Bekijk vacature