Hotel & Restaurant de Zon
Hotel & Restaurant de Zon

Hotel & Restaurant de Zon

Een verblijf bij Hotel & Restaurant De Zon is volledig genieten

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
de-zon-3---kopie
de-zon-2---kopie_1
copy-of-img_4776_1
de-zon-hotel_7_hrs_r
img_7051
Beste Prijs Garantie
 — 

“DAAR ONDER DE ZON”

 

Gelegen aan rivier de Vecht, in het hart van een van de mooiste stukjes Nederland, het Vechtdal, serveren we het goede leven. Een plek gemaakt om tot rust te komen en tegenieten -- van zonsopkomst tot - ondergang en tot diep in de nacht. De natuur krijgt hier alle ruimte en vraagt om ontdekt te worden, per voet, fiets óf sloep. Wij werken graag met lokale producten, we krijgen energie van het werken met mooie verse seizoens producten, dat is onze passie! En drink er een op het leven in onze Pub. ‚Äč

 

Voel je thuis!

 

Highlights -- wat speelt er nu --

Vacatures Hotel de Zon

 

Interesse om te komen werken bij Hotel & Restaurant de Zon.

 

Bekijk hier onze vacatures

Picknicken in de tuinen van het Laer

 

In de monumentale tuinen van Landgoed het Laer organiseren wij de aankomende tijd hele mooie dingen. Interesse? 

Klik hier voor de Laer Arrangementen.

TAKE-AWAY / DELIVERY

 

Haal het beste van De Zon in huis. Wacht dacht je van asperges uit Dalfsen of een heerlijke burger uit onze foodtruck. Kies jouw favorieten! #dezoninhuis

 

Bestel hier direct online!

STAYCATION

 

Een vakantie in eigen land was nog nooit zo zonnig!
Pak uit met een van onze arrangementen - van culinair tot avontuurlijk en van relaxed tot sportief.

 

Bekijk hier onze arrangementen

OP PAD MET BERT

 

Eigenwijs als hij is, loopt Bert graag buiten de gebaande paden en dat levert de mooiste, onontdekte plekken op. Ga je mee?

 

Lees hier de tips van Bert

PARKEREN

 

Hotel de Zon beschikt over ruime parkeermogelijkheden voor zowel fietsen als auto’s.

Vergaderen aan de Vecht

 

De service en entourage van De Zon zijn te allen tijde voorkomend en representatief. Of u nu komt voor een meerdaagse sessie of dagdeeltraining, met 2 of 250 personen, voor ons maakt dat geen verschil.

Gezien de vele mogelijkheden maken wij uw programma graag voor u op maat. Wanneer u bij het reserveringsformulier uw wensen aangeeft, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

 

Bekijk hier
de reguliere arrangementen

Bij de Sun Beach kan het allemaal!!

Terras - Het designterras staat bekend als één van de mooiste van ons land

Pal aan de oever van de Vecht: een fraai Belgisch hardstenen terras met buitenbar, een handgemaakte Italiaanse koffiemachine, windschermen en enorme parasols met ingebouwde heaters. Krijgt u het desondanks toch te koud; wij leggen graag een zonnige deken over uw schouders.

Op onze Sunbeach: loungebanken met lekker dikke kussens en de aanlegsteiger voor de luxe lounge sloep. De tweepersoons strandstoelen bieden bescherming tegen felle zon of de harde wind; heerlijk een uiltje knappen met de voeten in het water .... De Sunbeach is af te huren eventueel in combinatie met een deel van het terras, geschikt voor een borrel of een feestje!

Bij mooi weer is het terras in het zomerseizoen vanaf 11.00 uur geopend, voor een kopje koffie, een lunch, een borrel of een diner. Liever het apéritief op het water? De luxe Lounge sloepen bieden plaats aan 10 gasten.