Hotel & Restaurant de Zon
Hotel & Restaurant de Zon

Hotel & Restaurant de Zon

Een verblijf bij Hotel & Restaurant De Zon is volledig genieten

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Beste Prijs Garantie
 — 

Corona-proof uitje

 

Heeft u een kamer geboekt bij of bent u van plan een kamer bij ons te boeken?


U bent als gast van harte welkom bij Hotel & Restaurant de Zon in Ommen in het Vechtdal. Wij waarderen uw voorbereiding op een veilig verblijf. Ondanks dat wij met alle plezier u verwelkomen is de gezondheid en veiligheid voor u als gast en voor ons team het belangrijkste. Om ons uiterste best te doen dat u zorgeloos kan genieten van uw verblijf vragen wij u om de volgende veiligheidseisen in ons hotel aan te houden:

 

  • Als u koorts heeft of verkouden bent vragen we u om thuis te blijven. Dit geldt ook voor uw reisgenoten.
  • Vergeet bij binnen komst uw mondkapje niet op te zetten. In de algemene ruimtes vragen wij u een mondkapje te dragen.
  • We vragen u om goed te denken aan de bekende 1,5 meter afstand tot andere gasten en tot onze medewerkers.
  • Er zijn handdesinfectiemiddelen aanwezig op verschillende plekken in het hotel. We vragen u daar geregeld gebruik van te maken.
  • Er is extra veel aandacht voor het reinigen van ons hotel. Wij desinfecteren regelmatig alle oppervlaktes en handgrepen die vaak aangeraakt worden, zoals trapleuningen en deurklinken.

 

BOEKEN MET DE MOGELIJKHEID TOT KOSTELOOS ANNULEREN

In deze corona periode is het lastig om een nachtje weg te plannen. Maar dat u er even tussen uit wilt begrijpen wij als geen ander! Wij adviseren u om bij ons rechtstreeks een boeking te plaatsen. Hiermee geeft u uw zelf de flexibiliteit om voor 24 uur voor de dag van aankomst kosteloos bij ons te annuleren. Wij hopen u hiermee meer rust te geven bij het plannen van een hotelovernachting.

 

RECEPTIE

Onze receptie is geopend van 07:00 tot 23:00 uur. Indien u vragen heeft over het maken van een reservering betreft de coronamaatregelen of om uw wensen door te geven kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Zodra u een reservering heeft gemaakt verwelkomen wij u op de dag van aankomst met een grote glimlach achter een groot doorzichtig scherm. Dit is niet om meer afstand te creëren maar juist om de veiligheid van u en ons te waarborgen. Uiteraard staat gastvrijheid bij ons boven aan en kunt u dezelfde service verwachten als altijd.

 

ONTBIJT, LUNCH EN DINER

Bij aankomst bespreken wij met u de mogelijkheden voor het ontbijt, lunch en diner. U kunt uw bestelling doorgeven en wij bezorgen tot uw kamerdeur op uw gewenste tijdstip. Uiteraard verwachten wij niet dat u op uw bed gaat ontbijten, lunchen of dineren. Op elke kamer hebben wij een tafel geplaatst waar u heerlijk kunt genieten van uw bestelling.

Kiest u ervoor om het hotel overdag te verlaten voor een heerlijke fiets- of wandeltocht, dan bieden wij verschillende lunchboxen aan.

 

Tot snel!