Beste prijsgarantie
Hotel & Restaurant de Zon
image

Beste prijsgarantie

Boek direct via onze website en profiteer van de beste prijs.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Beste Prijs Garantie
 — 

Corona-proof uitje

 

Heb je een kamer geboekt of ben je van plan een kamer bij ons te boeken?


Je bent als gast van harte welkom bij Hotel & Restaurant de Zon in Ommen in het Vechtdal. Wij waarderen jouw voorbereiding op een veilig verblijf. Ondanks dat wij jou met alle plezier verwelkomen is de gezondheid en veiligheid voor jou als gast en voor ons team het belangrijkste. Om ons uiterste best te doen dat je zorgeloos kan genieten van jouw verblijf vragen wij je om de volgende veiligheidseisen in ons hotel aan te houden:

 

  • Als je koorts hebt of verkouden bent vragen we je om thuis te blijven. Dit geldt ook voor jouw reisgenoten.
  • We vragen je om goed te denken aan de bekende 1,5 meter afstand tot andere gasten en tot onze medewerkers.
  • Er zijn handdesinfectiemiddelen aanwezig op verschillende plekken in het hotel. We vragen je daar geregeld gebruik van te maken.
  • Er is extra veel aandacht voor het reinigen van ons hotel. Wij desinfecteren regelmatig alle oppervlaktes en handgrepen die vaak aangeraakt worden, zoals trapleuningen en deurklinken.

 

BOEKEN MET DE MOGELIJKHEID TOT KOSTELOOS ANNULEREN

In deze corona periode is het lastig om een nachtje weg te plannen. Maar dat je er even tussen uit wilt begrijpen wij als geen ander! Wij adviseren je om rechtstreeks bij ons een boeking te plaatsen. Hiermee geef je jezelf de flexibiliteit om voor 24 uur voor de dag van aankomst kosteloos bij ons te annuleren. Wij hopen je hiermee meer rust te geven bij het plannen van een hotelovernachting.

 

RECEPTIE

Onze receptie is geopend van 07:00 tot 23:00 uur. Indien je vragen hebt over het maken van een reservering betreft de coronamaatregelen of om jouw wensen door te geven kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Zodra je een reservering hebt gemaakt verwelkomen wij je op de dag van aankomst met een grote glimlach.

 

ONTBIJT, LUNCH EN DINER

Bij aankomst bespreken wij met je de mogelijkheden voor het ontbijt, lunch en diner. Het ontbijt is opgedeeld in diverse aanvangstshifts (7.00, 8.00, 9.00 en 10.00 uur), om ervoor te zorgen dat iedereen op veilige afstand kan genieten.

Kies je ervoor om het hotel overdag te verlaten voor een heerlijke fiets- of wandeltocht, dan bieden wij verschillende lunchboxen aan.

 

Tot snel!