Hotel & Restaurant de Zon
Hotel & Restaurant de Zon

Hotel & Restaurant de Zon

Een verblijf bij Hotel & Restaurant De Zon is volledig genieten

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
de-zon-2---kopie
Beste Prijs Garantie
 — 

PROEF DE STREEK

Bij De Zon serveren we het goede leven - van ‘t begin tot het einde van de dag. Gevoed door al het moois van de streek is het restaurant ons culinaire hart - die meegaat met de seizoenen. Geniet van al het lekkers dat er in het Vechtdal groeit, bloeit, rijpt èn loopt.

Klik hier voor onze menukaart

 

Uncle Henry's Pub

 

Begin of eindig, als logé van De Zon, de avond bij de open haard in de lobby óf in Uncle Henry’s Pub: onze bruine kroeg waar de tijd even stilstaat. Geniet er van verschillende seizoensbieren, een heerlijk glas wijn aan de bar gepaard met klassieke snacks zoals Champignons Dordogne of de vechtdal borrelplank met kleine hapjes uit de streek.

 

Restaurant - de lekkerste plek onder de zon

En dan… á table! Het restaurant is een fantastische plek voor een eenvoudige lunch of diner, maar ook voor een drie- tot vijf-gangen fine-dining met wijnarrangement. Vind er de buurt op het bord zoals de shiitake uit Balkbrug, wild uit de streek en honing van de plaatselijke imker. Ook ‘s ochtends is het er goed toeven: begin de dag met uitzicht over de Vecht onder een heerlijke espresso met een door onze patissier Kris, huisgemaakte kokosmakroon.

 

Chef's Table

 

Een unieke ervaring in Ommen. Geniet van een overheerlijk 6-gangen diner inclusief wijnarrangement achter de schermen. Proef onze heerlijke wijnen terwijl je de keukenbrigade aan het werk ziet die jouw gerechten bereiden.
Te boeken voor lunch en diner voor minimaal 2 en maximaal 6 personen.


Boek snel want vol=vol, 0529 455 550 of via receptie@hoteldezon.nl

Foodtruck - Loaded by the sun

De naam verraadt het al, onze foodtruck is volgeladen met de lekkerste ‘loaded’ burgers, frieten mexican, indonesian of american style, nacho’s, pastries en warme- en koude dranken zoals de favoriet in wintertijden: glühwein! Het zijn andere gerechten dan wij bieden in ons restaurant - maar wel met dezelfde liefde en kwaliteit bereid. De truck staat woensdag tot en met zondag wagenwijd open van 12.00 tot 20.00 en is te vinden naast het hotel.
 
Wil je LOADED op locatie?
Bel 0529 455 550 of mail via receptie@hoteldezon.nl

 

Take away - de zon in huis

Op dit moment is onze afhaal alleen op aanvraag.

We hebben een speciaal take-away menu die een selectie van onze kaart beslaat: vega, vis en vlees. Gerechten die geschikt zijn om een ommetje te maken. Maar ook drank en de verslavende kokosmakronen van onze patissier Kris. Kortom: haal de zon nu ook in huis!

Direct bestellen via https://chapchap.nl/restaurant/hotel-de-zon-bv

 

Feesten & Partijen

Iets te vieren? De Zon leent zich bij uitstek hiervoor en kan je verschillende concepten bieden.

Voor grote en kleine gezelschappen, van aangeklede borrel in Uncle Henry ’s Pub tot royaal diner in het restaurant. En wat denk je van een feest op ons terras aan de waterkant? Bij De Zon zijn de mogelijkheden legio.

Een unieke locatie die we je ook van harte aan kunnen bevelen is Landgoed Het Laer. Deze op 500 meter afstand gelegen buitenplaats leent zich voor allerlei feesten. Voor nadere locatie informatie en de mogelijkheden klik je hier.