Beste prijsgarantie
Hotel & Restaurant de Zon
image

Beste prijsgarantie

Boek direct via onze website en profiteer van de beste prijs.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen

Chef Kok voor Vonck!

Bij Vonck gaan we terug naar de oorsprong, pure ingrediënten in zijn waarde laten. Hele technische delen van een rund dry agen, een spitskool in zijn geheel garen op de barbecue of het poffen van een knolselderij en het zelf roken van zalm en paling, het gebeurt er allemaal.

Bekijk vacature

 

 

Restaurant Supervisor

Voor Hotel de Zon en Paping Hotel & Spa zoeken wij een Restaurant Supervisor. Als Restaurant Supervisor ben jij een echte horecaliefhebber, een vakidioot en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Jij bent een echte gastvrouw of -heer pur sang! Vanuit een aanstekelijk enthousiasme motiveer jij jouw team.

Bekijk vacature

 

 

Fulltime Culinaire Alleskunner

Jij bent die goedlachse topper waar iedereen op kan en wil bouwen. Bent in je element met asperges van Ernie van der Kolk of Vechtdalrund maar begrijpt dat na 18-holes de bitterballen noodzakelijk zijn.

Bekijk vacature

 

 

Zelfstandig werkend Kok

Als zelfstandige keukenkiller ben jij, samen met je collega's voor de schermen, verantwoordelijk voor een van onze restaurants. Mis en place, lunch, borrel, diner, menusuggesties en alle voorkomende keukenwerkzaamheden behoren tot je dagelijkse agenda. Hollen of stilstaan. Het maakt jou allemaal niet uit en als de zon onder gaat en de laatste gast het restaurant verlaat, proost je samen met je collega's op het leven.

Bekijk vacature

 

 

Sous-Chef

Hoe ziet een dag van onze Sous-Chef eruit?
Kom maar op met de dag! Je hebt vannacht lang nagedacht over de perfecte saus en die ga je vandaag proberen. Nog voordat de Chef er is ben jij al aanwezig en zorgt ervoor dat iedereen lekker in een opgeruimde keuken kan beginnen. Zodra het team aanwezig is bespreek je eerst de dag met elkaar.

Bekijk vacature

 

 

Medewerker bediening

Als medewerker bediening bij Hotel de Zon ben je een horecaliefhebber, een vakidioot en weet jij wat genieten is. In je vrije tijd doe je tenslotte niets liever dan zelf lekker genieten van al het moois dat dit vak te bieden heeft! Vanuit deze passie en jouw ervaring als medewerker bediening leg jij onze gasten in de watten.

Bekijk vacature

 

 

Parttime medewerker bediening

Als medewerker bediening FT/PT ben jij helemaal in je element als het gaat om het verwennen van een gast! Het maakt je niet zoveel uit op welk moment van de dag je werkt maar zoals dat voor iedereen geldt is de één meer een ochtendmens en straalt de ander weer meer in de avond. Waar jij je ook het beste bij voelt, je begint je dag altijd met een lach en hebt zin in wat er op je pad komt!

Bekijk vacature

 

 

Sous-Chef bij Golfbaan Hooge Graven

Als zelfstandige keukenkiller ben jij, samen met je collega's voor de schermen, verantwoordelijk voor restaurant van golfbaan de Hooge Graven. Mise en place, lunch, borrel, diner, menusuggesties en alle voorkomende keukenwerkzaamheden behoren tot je dagelijkse agenda.

Bekijk vacature

 

 

Chef de Parti voor ons nieuwe restaurant Vonck

Als Chef de Partie kook je op de eerste plaats de sterren van de hemel en ben je natuurlijk mede-verantwoordelijk voor alle zaken in en om de keuken. Je helpt mee de menu's te bedenken en maken, motiveert je collega's en helpt mee voor een kloppende administratie op het gebied van HACCP, inkoop en payroll te zorgen.

Bekijk vacature