Beste prijsgarantie
Hotel & Restaurant de Zon
image

Beste prijsgarantie

Boek direct via onze website en profiteer van de beste prijs.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Beste Prijsgarantie
 — 

Vacatures: Marketing Manager

Voor onze bedrijven zijn we op zoek naar een Marketing Manager (0,8 / 1,0 FT)


Hoe ziet de dag van onze Marketing Manager eruit
Dat bepaal je met je collega's, de ene dag richt je je samen met de eigenaren op het ontwikkelen en uitrollen van de overkoepelende strategie van alle bedrijven, de volgende dag werk je met een kleine club aan het bedenken van een nieuw restaurantconcept en weer een dag later zit je alleen in je creatieve bubbel en bedenk jij net die post die viral gaat. Hoe je agenda er uit ziet mag je helemaal zelf bepalen, hoewel het soms natuurlijk handig kan zijn als je er tegelijk met je collega's bent.


Waar is onze Marketing Manager  verantwoordelijk voor
Jouw creatieve brein zorgt voor de vonk die nodig is om het ene na het andere WOW-moment aan elkaar te rijgen. En jouw missie is om iedereen te laten weten waar je moet zijn ongeacht wat je zoekt. Je geeft onze bedrijven identiteit en zorgt voor een mooie samenhang. Je bent verantwoordelijk voor onze branding, PR, social media en overige communicatie!


Wat moet onze Marketing Manager  kennen en kunnen
Ben je gemotiveerd, heb je plezier in het leven en kunnen we met je lachen? Dan ben je er al bijna! Daarnaast zou het mooi zijn als je al ervaring in het vak op hebt gedaan. Dat hoeft wat ons betreft niet specifiek in de hotellerie te zijn geweest, een andere kijk kan vaak ook verhelderend zijn. Een pro op socials zowel on- als offline is een dikke pré. Je hebt een MBO- of HBO opleiding in de richting van grafisch design of communicatie afgerond. Creativiteit is niet te meten maar wel te uiten en als we je bij ons uitnodigen dagen we je uit om alle registers open te trekken en ons te overtuigen.


Wat mag je verder van ons verwachten
Een uitdagende en zelfstandige baan met veel vrijheid. Naast een super leuke baan en prima salaris hebben we leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskosten, personeelsevenementen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met tot wel 50% korting terecht in alle bedrijven.
Is je interesse gewekt? Laat ons weten waarom we op zoek zijn naar jou!


 
Klinkt dit alles bij jou goed in de oren? Solliciteer dan direct! Vragen over deze vacature kun je stellen aan Luc Sietsma via 0529455550 of mail naar onze afdeling personeelzaken