Beste prijsgarantie
Hotel & Restaurant de Zon
image

Beste prijsgarantie

Boek direct via onze website en profiteer van de beste prijs.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Beste Prijsgarantie
 — 

Medewerker Housekeeping

Ons jonge en ambitieuze bedrijf is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Naast een vijftal bedrijven in Ommen hebben we recentelijk Hotel Hof van Gelre aan onze collectie mogen toevoegen. In Ommen, het bruisende hart van het Vechtdal, liggen de prachtige horecabedrijven Hotel de Zon, Paping Hotel & Spa, Landgoed het Laer en golfrestaurant Hooge Graven. De diversiteit aan bedrijven maakt dat er voor iedereen wat te doen is en geen dag hetzelfde wordt. 

Hotel de Zon, een 'landmark' aan de oever van de Vecht, 35 luxe hotelkamers, restaurant op topniveau, heerlijk terras en hippe beachclub. 

Paping Hotel & Spa, het gemoedelijke hotel met sauna, zwembad, wellness en beautyafdeling. Hier gaan activiteit en ontspanning hand in hand. Met 37 comfortabele hotelkamers, een grand café, puur en eerlijk restaurant en een fijn terras. 

Landgoed het Laer, een eeuwenoud schitterend landgoed en perfecte locatie voor bruiloften, evenementen en nog veel meer. 

Restaurant Hooge Graven, met misschien wel het mooiste terras van de regio is dit restaurant de thuisbasis van Golfbaan Hooge Graven. Naast de vele leden trekt één van de mooiste banen van Oost-Nederland ook veel greenfee spelers. 

VechtdalFood Catering, diner in huis voor twee of evenement voor 2000? Met, zo mogelijk, lokale producten maken we overal een onvergetelijke ervaring van. 

Sinds 1 januari van dit jaar hebben we Hotel Hof van Gelre in het prachtige Lochem aan onze mooie collectie toe kunnen voegen. Het hotel met 46 heerlijke hotelkamers is met twee restaurants, een bar, zwembad, lounge en grote tuin van alle faciliteiten voorzien.
 
Voor een sfeerimpressie van je nieuwe werkplek, neem snel een kijkje op www.dezon.nl of www.hofvangelre.nl  
 
Wij zijn per direct op zoek naar parttime medewerkers Housekeeping.

Ieder hotel heeft het en iedere hotelgast merkt het. De afdeling housekeeping in een hotel draagt er zorg voor dat de ontvangstruimte en hotelkamers dag in dag uit schoon en fris zijn. Als medewerker housekeeping begint jouw hart sneller te kloppen van frisgewassen beddengoed en schone ruimten! 

Als medewerker Housekeeping sluit je aan bij een gastvrij, hardwerkend team met een positieve en praktische benadering. Je zult een glimlach op het gezicht van elke gast toveren zodra ze hun hotelkamer betreden, waardoor je een belangrijke bijdrage levert aan hun tevredenheid en daarmee aan de kwaliteit waar we voor staan.  
 
Heb je ervaring in de functie van medewerker housekeeping of heb je in een vergelijkbare functie ervaring opgedaan? Beschik je over het vermogen om zowel alleen als in een team te werken? Ben je toegewijd aan het leveren van een hoge klantenservice en heb je oog voor detail? Kunnen we op jou rekenen? Dan zijn we op zoek naar jou!  

Bij Hotel Hof van Gelre hebben we een intern team housekeeping. Voor Hotel De Zon en Paping Hotel & Spa hebben we de housekeeping uitbesteed aan EW Facility Services. Maar ook hiervoor zoeken we nieuwe collega's! 
 
We bieden een parttime functie waarbij de uren in overleg zijn. Kom je bij ons in dienst (Hof van Gelre) dan kom je in aanmerking voor aantrekkelijke personeelskortingen bij onze bedrijven! Sluit je je aan bij EW Facility Services dan gelden de (secundaire) arbeidsvoorwaarden van hen.  

Wil jij deel uitmaken van ons team, laat je gegevens achter bij Mirjam via hr@hoteldezon.nl zodat wij contact op kunnen nemen, tot snel!