Beste prijsgarantie
Hotel & Restaurant de Zon
image

Beste prijsgarantie

Boek direct via onze website en profiteer van de beste prijs.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Beste Prijsgarantie
 — 

Medewerker technische dienst

Ons jonge en ambitieuze bedrijf is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Naast een vijftal bedrijven in Ommen hebben we recentelijk Hotel Hof van Gelre aan onze collectie mogen toevoegen. 
In Ommen, het bruisende hart van het Vechtdal, liggen de prachtige horecabedrijven Hotel de Zon, Hotel Paping, Landgoed het Laer en golfrestaurant Hooge Graven. 
De diversiteit aan bedrijven maakt dat er voor iedereen wat te doen is en geen dag hetzelfde wordt. 
Hotel de Zon, een 'landmark' aan de oever van de Vecht.  35 luxe hotelkamers, restaurant op topniveau, heerlijk terras en hippe beachclub. 
Hotel Paping, het gemoedelijke hotel met sauna, zwembad, wellness en beautyafdeling. Hier gaan activiteit en ontspanning hand in hand. Met 37 comfortabele hotelkamers, een grand café, puur en eerlijk restaurant en een fijn terras. 
Landgoed het Laer, een eeuwen oud schitterend landgoed en perfecte locatie voor bruiloften, evenementen en nog veel meer. 
Restaurant Hooge Graven, met misschien wel het mooiste terras van de regio is dit restaurant de thuisbasis van de Golfbaan Hooge Graven. Naast de vele leden trekt één van de mooiste banen van oost-Nederland ook veel green-fee spelers. 
VechtdalFood Catering, diner in huis voor twee of evenement voor 2000? Met, zo mogelijk, lokale producten maken we overal een onvergetelijke ervaring van. 
Sinds 1 januari van dit jaar hebben we Hotel Hof van Gelre in het prachtige Lochem aan onze mooie collectie toe kunnen voegen. Het hotel met 46 heerlijke hotelkamers is met twee restaurants, een bar, zwembad, lounge en grote tuin van alle faciliteiten voorzien. 


Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker technische dienst!  


Waar ben je verantwoordelijk voor 
De medewerker technische dienst is verantwoordelijk voor het in operationele staat houden van de voorzieningen in het bedrijf alsook het bedrijfspand zelf. Hiertoe verricht hij/zij zelf reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en regelt/coördineert de operationele uitvoering van specialistische technische werkzaamheden aan de hand van een onderhoudsplanning. 

 

Wat moet je kennen en kunnen?  
Als medewerker technische dienst beheers je de gangbare technieken op het gebied van bouw, elektra, gas/water e.d. Je kunt plannen en organiseren want je bakent zaken af in de benodigde tijd, middelen en mensen. Jij voorziet knelpunten en onderneemt actie. Je staat open voor veranderingen die anderen voorstellen en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden. Je werkt in een team maar zelfstandig werken is ook echt je ding. Je omgeving omschrijft jou als een zelfstandige duizendpoot met technisch inzicht en gevoel voor orde en netheid. Zelfstandig, creatief en representatief staat op je lijf geschreven.  
 
Wat ga je verdienen? 
Dit hangt af van je ervaring en leeftijd. Een salarisindicatie voor deze functie minimaal €2200,00 en maximaal €3000,00 per maand


Wat mag je van ons verwachten? 
Een uitdagende en zelfstandige fulltime baan. Naast een superleuke baan en prima salaris hebben we leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskosten, personeelsevenementen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met tot wel 50% korting terecht in alle bedrijven. 
 
Heb je interesse in deze functie? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op zodat we wellicht in gesprek kunnen gaan. Vragen over deze vacature kun je stellen aan Luc Sietsma via telefoonnummer 0529 455 550