Beste prijsgarantie
Hotel & Restaurant de Zon
image

Beste prijsgarantie

Boek direct via onze website en profiteer van de beste prijs.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen

Parttime ontbijtkok (14-18 uur per week)

Ons jonge en ambitieuze bedrijf is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Naast een vijftal bedrijven in Ommen hebben we recentelijk Hotel Hof van Gelre aan onze collectie mogen toevoegen.

In Ommen, het bruisende hart van het Vechtdal, liggen de prachtige horecabedrijven Hotel de Zon, Hotel Paping, Landgoed het Laer en golfrestaurant Hooge Graven.

De diversiteit aan bedrijven maakt dat er voor iedereen wat te doen is en geen dag hetzelfde wordt.

Hotel de Zon, een 'landmark' aan de oever van de Vecht. 35 luxe hotelkamers, restaurant op topniveau, heerlijk terras en hippe beachclub.

Hotel Paping, het gemoedelijke hotel met sauna, zwembad, wellness en beautyafdeling. Hier gaan activiteit en ontspanning hand in hand. Met 37 comfortabele hotelkamers, een grand café, puur en eerlijk restaurant en een fijn terras.

Landgoed het Laer, een eeuwen oud schitterend landgoed en perfecte locatie voor bruiloften, evenementen en nog veel meer.

Restaurant Hooge Graven, met misschien wel het mooiste terras van de regio is dit restaurant de thuisbasis van de Golfbaan Hooge Graven. Naast de vele leden trekt één van de mooiste banen van oost-Nederland ook veel green-fee spelers.

VechtdalFood Catering, diner in huis voor twee of evenement voor 2000? Met, zo mogelijk, lokale producten maken we overal een onvergetelijke ervaring van.

Sinds 1 januari van dit jaar hebben we Hotel Hof van Gelre in het prachtige Lochem aan onze mooie collectie toe kunnen voegen. Het hotel met 46 heerlijke hotelkamers is met twee restaurants, een bar, zwembad, lounge en grote tuin van alle faciliteiten voorzien.

 

Hotel de Zon zoekt per direct een parttime ontbijtkok! (14-18 uur per week)

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Je maakt naast onze executive chef Nick Schuld, chefs en souschefs onderdeel uit van het keukenteam met koks en leerlingen. Vroeg in de ochtend ben je verantwoordelijk voor het runnen van het ontbijt en daarna bereidt je de lunch voor. Tijdens je dienst steek je ook de ontbijtmedewerker bediening nog een handje toe wanneer nodig. Deze afwisseling maakt de functie veelzijdig en geen dag is hetzelfde!

Wat moet je kennen en kunnen?

Jij bent die goedlachse topper waar iedereen op kan en wil bouwen. Je hebt een passie voor koken, bent een harde werker en vindt het geen enkel probleem om 's ochtends vroeg te beginnen! Je bent een flexibele teamplayer maar kan ook goed zelfstandig werken.

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende en zelfstandige fulltime baan als ontbijtkok met veel vrijheid. Naast een super leuke baan, leuke collega's en prima salaris; minimaal €1883,- en maximaal €2190,- bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband, hebben we leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskosten, personeelsevenementen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met tot wel 50% korting terecht in onze bedrijven.

Is je interesse gewekt? Dan horen we graag van jou! Laat je gegevens achter bij Nick Schuld en we nemen contact met je op!

Bel naar 0529 455 550