Beste prijsgarantie
Hotel & Restaurant de Zon
image

Beste prijsgarantie

Boek direct via onze website en profiteer van de beste prijs.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen

Restaurant Manager

Voor Hotel de Zon zoeken we een restaurant manager. 

Hoe ziet je dag als restaurant manager eruit?
Binnen onze organisatie ben je als restaurant manager bij Hotel de Zon verantwoordelijk voor een aantal outlets die samen de grootste F&B afdeling van ons bedrijf vormen. Geen dag is dus hetzelfde en omdat je zelf verantwoordelijk bent voor je agenda bepaal je zelf welke fantastische momenten je mee wilt maken. Een aaneenschakeling van culinaire momenten afgewisseld met mooie evenementen en lange zomeravonden op de beachclub. Het is je missie om, samen met je team, al onze gasten een onvergetelijke beleving mee te geven! En omdat je als lid van het MT ook moet meedenken en werken aan nieuwe plannen en beleid kun je zowel de optimale gast- als collegabeleving van jouw DNA voorzien. 

Wie vindt het leuk als de restaurant manager aan tafel schuift?
Je werkt samen met je collega's uit het MT, Executive Chef, Front Office Manager, Sales, HR en Marketing. Daarnaast heb je een directe lijn met de eigenaren die altijd open staan om te sparren of samen te werken aan nieuwe plannen. 

Wie nodigt de restaurant manager uit aan tafel?
Je werkt op dagelijkse basis samen met je team bestaande uit supervisors, vaste en flexibele medewerkers en leerlingen en stagiaires. 

Waar is de restaurant manager verantwoordelijk voor?
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en bent het 'gezicht' van Hotel de Zon. Wanneer de tijd het toelaat houd je je bezig met roosters, bestellingen en ontwikkel je nieuwe plannen en concepten om jouw outlets nog meer bijzonder te maken. Naast het reilen en zeilen in het restaurant ben je verantwoordelijk voor de outlets; de bar, banqueting, de Sunbeach en de foodtruck.

Wie ben jij?
Bij voorkeur heb je een relevante opleiding op HBO-niveau afgerond en al enige jaren ervaring in een soortgelijke positie. Maar bovenal ben je een gepassioneerde vakidioot, kunnen we de hele dag met je lachen en heb jij in je wat er nodig is om naast ons ook je collega's en gasten van je passie en kennis te overtuigen. Dus voldoe je niet helemaal aan het profiel maar je weet zeker dat je geknipt bent voor de job dan dagen we je graag uit om ons te verrassen. 

Wat moet je kennen en kunnen?
Je bent een echte people-manager en voelt je als een vis in het water op de werkvloer tussen je collega's en gasten. Je warenkennis is van top-niveau maar je bent nooit uitgeleerd. Je ziet het als een leuke uitdaging om je team te motiveren om elke dag het beste eruit te halen en je medewerkers in hun kracht te zetten. Je bent representatief, outgoing en ziet het als je grootste missie om zowel je gasten als collega's de mooiste beleving mee te geven. 

Wat ga je verdienen?
Normaal hebben we hier een open richtlijn in maar in dit geval hangt het echt af van je kennis en ervaring. Minder dan €2800,- bruto per maand gaat het in ieder geval niet zijn. 

Wat mag je van ons verwachten?
Een toffe en verantwoordelijke baan in één van de grootste en meest veelbelovende F&B outlets uit de wijde omgeving. We kennen leuke arbeidsvoorwaarden en hebben zoals gezegd ambitie genoeg, dus wellicht zijn er in de toekomst mooie doorgroeimogelijkheden. 

Je enthousiaste motivatiebrief met CV inclusief foto kun je richten aan Mirjam Postma (hr@hoteldezon.nl), afdeling personeelszaken. Voor vragen of meer informatie kun je ook terecht bij Mirjam via telefoonnummer 0529 455 550.