Beste prijsgarantie
Hotel & Restaurant de Zon
image

Beste prijsgarantie

Boek direct via onze website en profiteer van de beste prijs.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen

Restaurant Supervisor

Voor Hotel de Zon en Paping Hotel & Spa zoeken wij een Restaurant Supervisor. Als Restaurant Supervisor ben jij een echte horecaliefhebber, een vakidioot en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Jij bent een echte gastvrouw of -heer pur sang! Vanuit een aanstekelijk enthousiasme motiveer jij jouw team. Helemaal in je element ben jij als je samen met je team op de vloer aan het werk bent, de juiste mensen op de juiste plek hebt staan en het beste uit hen naar boven haalt. Het geeft jou een kick als je ziet dat alles op rolletjes loopt, je team plezier heeft in het werk dat zij doen en alle gasten lekker genieten.

Als Restaurant Supervisor doe je dit samen met de managers van de verschillende locaties. Welke locatie het best bij jou past? Dat ontdekken wij samen in een persoonlijk gesprek met jou!

Bij Hotel de Zon ondersteun je onze Food&Beverage manager Boudewijn en geef je operationeel leiding aan de brigade. Het ene moment werk je op ons hippe ‘Sunbeach’ loungeterras met stadsstrand en sloepen voor de verhuur. Het volgende moment geef je sturing aan de restaurantbrigade waar gasten genieten van gerechten uit onze verfijnde keuken.

Naast de Hotels, de Zon, Paping en Hof van Gelre maken ook Landgoed het Laer en het restaurant van Golfbaan de Hooge Graven deel uit van onze groep. Ook op deze locaties zetten wij jouw kwaliteiten in als dit nodig is.

Jij ziet het als een leuke afwisseling en verrijking van je functie dat je af en toe op de verschillende locaties van onze bedrijven werkt. Onze missie is om het meest complete en fijnste horecabedrijf uit het Vechtdal te zijn voor gasten en collega's.

Samen met de managers ben je continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van de verschillende concepten en het implementeren van trends en ontwikkelingen hierin. Als Restaurant Supervisor ben je gastvrij, enthousiast, commercieel, flexibel, daag je jezelf en je team uit en streef je altijd naar het best mogelijke resultaat.

In onze bedrijven werken we met mooie producten uit het Vechtdal, weten we wat genieten is, hebben we respect voor onze collega’s, vinden we een fijne en leuke werkomgeving belangrijk, is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doen we niets liever dan samen onvergetelijke momenten creëren voor onze gasten en onszelf!

Wij bieden:

  • fulltime functie;
  • interne en externe trainingsmogelijkheden;
  • leuke en leerzame uitjes naar onze leverancies;
  • diverse kortingen binnen al onze bedrijven;
  • producten kopen voor leverancierstarieven;
  • friends & family korting op overnachtingen;
  • geweldige personeelsevenementen.


Heb je interesse, of vragen over deze functie? Bel of mail naar Boudewijn op 0529 455 550 of boudewijn@hoteldezon.nl Tot snel!