Hotel & Restaurant de Zon
Hotel & Restaurant de Zon

Hotel & Restaurant de Zon

Een verblijf bij Hotel & Restaurant De Zon is volledig genieten

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Beste Prijs Garantie
 — 

Wedding & Event Coordinator

 

Wij zijn op zoek naar een fulltime Wedding & Event Coördinator (M/V) 

Hoe ziet een dag van een Wedding & Event Coördinator eruit?  
Hoe jou dag eruit ziet? Dat weet jij als geen ander! En terwijl echt geen dag hetzelfde is, heb jij organisatorisch alles strak in handen. Aan het einde van de ochtend kom je binnen en drink je koffie met Manon. Met haar spreek je de dag door en verdeel je de taken. Een familiediner bij de Hotel de Zon, een businessdag op de golfbaan en een grote bruiloft op Landgoed het Laer. Je verzamelt de spullen die je nodig hebt op het landgoed en vertrekt richting het Laer. Samen met je collega's zet je alles klaar voor de mooiste dag van het aanstaande bruidspaar. Daar zijn ze, je ontvangt het bruidspaar en de families en maakt ze wegwijs. Na de lunch zet je samen met je collega's alles weer klaar voor het diner en feestavond. Terwijl het kersverse paar op pad is voor foto's heb jij een afspraak met een aanstaand bruidspaar voor een rondleiding over het landgoed. Nog voor de gasten terug zijn heb je de offerte gemaakt en verstuurd. Na afloop van een voortreffelijk diner en bruisende feestavond laat je het gelukkige paar uit en kijk je terug op een fantastische dag.

Wie vindt het leuk als je aan tafel schuift?  
Manon & Floris. Manon is binnen onze organisatie verantwoordelijk voor alle activiteiten buiten de hotels zoals Landgoed het Laer en restaurant Hooge Graven. Floris is als Servicemanager in Hotel de Zon verantwoordelijk voor alle F&B gerelateerd outlets zoals het restaurant, meetingrooms en de beachclub.

Wie nodig jij uit aan tafel? 
Je hebt veel contact met bruidsparen en organisatoren van evenementen. Daarnaast stuur je je collega's aan op de werkvloer en heb je geregeld contact met de frontoffice en de chef's om de inhoud van evenementen te bespreken en af te stemmen.

Waar is een Wedding & Event Coördinator verantwoordelijk voor?  
Jij bent verantwoordelijk voor succesvolle evenementen! Van oriëntatie tot offerte en van verloop van het evenement tot het juist aanleveren van de facturatie.

Wie ben jij? 
Op organisatorisch en creatief gebied ben jij een absolute professional. Je bent flexibel, representatief en time-management is your middle name. Kortom jij bent wie wij zoeken om de mooiste locaties van het oosten te delen met onze gasten en collega's.

Wat moet een Wedding & Event Coördinator bij ons kennen en kunnen? 
Gedegen ervaring in eventmanagement waaronder bruiloften is een vereiste. Een (HBO) opleiding in de juiste richting een pre. We kunnen van je leren en je voelt de drive om alle locaties mee naar het hoogste niveau te tillen. Voel je het enthousiasme opborrelen? Dan moet je solliciteren!

Wat verdient een Wedding & Event Coördinator bij ons?  
Afhankelijk van leeftijd en ervaring v.a. €2500,- bruto per maand ex reiskosten. Daarnaast krijg je van ons een laptop. 

Wat mag je verder van ons verwachten? 
De tofste job ever! Jij wordt de regisseur van de gaafste bruiloften en events in de regio! Naast een prima salaris en laptop kennen we leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingen tot 50% in onze bedrijven en doen we veel leuke dingen met elkaar! We zijn een groeiende organisatie en als je de ambitie hebt kun je in de toekomst lekker met ons meegroeien, weet jij al waar je over 10 jaar wilt zijn in je leven?

Voel jij je aangesproken?
Neem contact op met Manon Zantingh via 0529 455550 of solliciteer direct via hr@hoteldezon.nl