Hotel & Restaurant de Zon
Hotel & Restaurant de Zon

Hotel & Restaurant de Zon

Een verblijf bij Hotel & Restaurant De Zon is volledig genieten

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
wellness_2
Beste Prijs Garantie
 — 

Sauna en Beautycentrum

 

Onze zuster Paping Hotel & Spa, gelegen op 700 meter van Hotel de Zon, beschikt over een uitgebreid sauna- en beautycentrum. Als we zeggen uitgebreid dan bedoelen we ook uitgebreid.

Wat te denken van een royale binnensauna met kleurentherapie, Turks stoombad met geur- en kleurentherapie, infrarood cabine, gekoeld dompelbad, royale Finse buitensauna, arctic lavendelsauna, whirlpool met kleurentherapie, gevitaliseerd zoutwater binnenzwembad, relaxruimte en een saunarestaurant voor een kop koffie of een lichte maaltijd tussendoor of een gezond diner? En dan hebben we de bijzondere saunatuin met vijver gelegen achter het hotel nog niet eens genoemd. Dus wanneer je toe bent aan rust en ontspanning, zit er vast iets voor jou bij.

Je kunt gratis gebruik maken van ons zwembad. Het zwembad is iedere dag geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur.

Sauna is iedere dag geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur (toegang tot 21.00 uur). Op zondag opent de sauna om 11.30 uur.

Behandelingen

Van massages tot huidverbeterende en ontspannende behandelingen: onze vakkundige schoonheidsspecialisten zorgen dat elke dag een verwendag is. Voor ‘tailor-made’ huidadvies en verzorging werken wij met de merken en specialisten van Thalgo en Payot.

Onze trots: de in-house Pupa make-up studio. Onze visagisten verzorgen make-up naar wens, naturel of statement, een touch-up voor een belangrijke presentatie of voor een bijzondere gelegenheid zoals bruidsmake-up, alles kan!

Leer je het liever zelf? Volg dan één van de workshops, gegeven door onze experts. Voor onze gasten bieden wij een korting van 20% op de behandelingen in onze salons.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om van tevoren te reserveren.