Beste prijsgarantie
Hotel & Restaurant de Zon

Beste prijsgarantie

Welkom! Boek via onze website voor de beste prijsgarantie.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
wellness_2
Beste Prijs Garantie
 — 

Wellnesslandschap met sauna- en beautycentrum in Ommen

Zoek je een sfeervol hotel inclusief wellness voor jezelf, het vriendinnenuitje, de vrijgezellendag, de moeder-dochterdag of het vriendenweekend? Wanneer je een hotelkamer boekt bij Hotel de Zon is dit inclusief gebruik van de uitgebreide wellness. Onze zuster Paping Hotel & Spa, gelegen op 700 meter van Hotel de Zon, beschikt over een uitgebreid wellness & spa. En als we zeggen uitgebreid dan bedoelen we ook uitgebreid.

Wat te denken van een royale binnensauna met kleurentherapie, Turks stoombad met geur- en kleurentherapie, infrarood cabine, gekoeld dompelbad, royale Finse buitensauna, arctic lavendelsauna, whirlpool met kleurentherapie, gevitaliseerd zoutwater binnenzwembad, relaxruimte en een saunarestaurant voor een kop koffie of een lichte maaltijd tussendoor of een gezond diner? En dan hebben we de bijzondere saunatuin met vijver gelegen achter het hotel nog niet eens genoemd. Wanneer je toe bent aan een dag, weekend of week rust en ontspanning, zit er vast iets voor jou bij.

De sauna is iedere dag geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur (toegang tot 21.00 uur). Op zondag opent de sauna om 11.30 uur. Je kunt ook gratis gebruik maken van ons zwembad. Het zwembad is iedere dag geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur. Het wellnesslandschap en zwembad zijn met badkleding. 

Behandelingen & workshops

Van massages tot huidverbeterende en ontspannende behandelingen: onze vakkundige schoonheidsspecialisten zorgen dat elke dag een verwendag is. Voor ‘tailor-made’ huidadvies en verzorging werken wij met de merken en specialisten van Thalgo en Payot. 

Onze trots: de in-house Pupa make-up studio. Onze visagisten verzorgen make-up naar wens, naturel of statement, een touch-up voor een belangrijke presentatie of voor een bijzondere gelegenheid zoals bruidsmake-up, alles kan! 

Leer je het liever zelf? Volg dan één van de workshops, gegeven door onze experts. Leerzaam voor iedereen en een leuk uitje met vrienden of vriendinnen. 

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om behandelingen en workshops van tevoren bij Hotel de Zon te reserveren.