Beste prijsgarantie
Hotel & Restaurant de Zon
image

Beste prijsgarantie

Boek direct via onze website en profiteer van de beste prijs.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen

Zelfstandig werkend Kok

In Ommen, het bruisende hart van het Vechtdal, liggen de prachtige horecabedrijven Hotel de Zon, Paping Hotel & Spa, Landgoed het Laer en golfrestaurant Hooge Graven. De diversiteit aan bedrijven maakt dat er voor iedereen wat te doen is en geen dag hetzelfde wordt. 

Hotel de Zon, een 'landmark' aan de oever van de Vecht.  35 luxe hotelkamers, restaurant op topniveau, heerlijk terras en hippe beachclub. 

Paping Hotel & Spa, het gemoedelijke hotel met sauna, zwembad, wellness en beautyafdeling. Hier gaan activiteit en ontspanning hand in hand. Met 37 comfortabele hotelkamers, een grand café, puur en eerlijk restaurant en een fijn terras. 

Landgoed het Laer, een eeuwenoud schitterend landgoed en perfecte locatie voor bruiloften, evenementen en nog veel meer. 

Restaurant Hooge Graven, met misschien wel het mooiste terras van de regio is dit restaurant de thuisbasis van Golfbaan Hooge Graven. Naast de vele leden trekt één van de mooiste banen van Oost-Nederland ook veel green-fee spelers. 

 
Wij zoeken per direct een:

Fulltime culinaire alleskunner

 
Hoe ziet je dag eruit?  
Als zelfstandige keukenkiller ben jij, samen met je collega's voor de schermen, verantwoordelijk voor een van onze restaurants. Mis en place, lunch, borrel, diner, menusuggesties en alle voorkomende keukenwerkzaamheden behoren tot je dagelijkse agenda. Hollen of stilstaan. Het maakt jou allemaal niet uit en als de zon onder gaat en de laatste gast het restaurant verlaat, proost je samen met je collega's op het leven.  
 
Waar ben je verantwoordelijk voor? 
Is dat een vraag? Samen met je collega's regel je alles en zorg je dat het gebeurt. Je denkt mee over de inhoud van de menu's, maakt en bewaakt de mis en place, kookt en maakt borden op op het hoogste niveau. Kortom, het is jullie winkel en zo voelt het ook. 

Wie ben jij? 
Jij bent die goedlachse topper waar iedereen op kan en wil bouwen. Bent in je element met asperges van Ernie van der Kolk of Vechtdalrund en werkt graag met producten uit de buurt zoals de shiitake uit Balkbrug. 
 
Wat moet je kennen en kunnen? 
Bij voorkeur heb je een afgeronde koks-opleiding en heb je je daar verder in gespecialiseerd. Je bent een flexibele teamplayer en kunt goed onder druk werken.  
 
Wat mag je van ons verwachten? 
Een uitdagende en zelfstandige fulltime baan als zelfstandig werkend kok met veel vrijheid. Naast een super leuke baan, leuke collega's en prima salaris hebben we leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskosten, personeelsevenementen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met tot wel 50% korting terecht in onze bedrijven.  
 
Is je interesse gewekt?
Dan horen we graag van jou! Laat je gegevens achter bij Mirjam Postma via hr@hoteldezon.nl en we nemen contact met je op!