Chef de Parti voor ons nieuwe restaurant Vonck in Ommen

Vonck is hét nieuwe restaurant in Ommen! Vonck is gevestigd in Hotel Paping, het gemoedelijke hotel met 37 comfortabele hotelkamers, sauna, zwembad, wellness en beautyafdeling. Hier gaan activiteit en ontspanning hand in hand.  

Bij Vonck gaan we terug naar de oorsprong, pure ingrediënten in zijn waarde laten. Hele technische delen van een rund dry agen, een spitskool in zijn geheel garen op de barbecue of het poffen van een knolselderij en het zelf roken van zalm en paling, het gebeurt er allemaal.   www.restaurantvonck.nl  

Wij zijn op zoek naar een fulltime senior Chef de Parti  

Hoe ziet je dag eruit? 

Kom maar op met de dag! Je hebt vannacht lang nagedacht over de perfecte saus en die ga je vandaag proberen. Zodra het team aanwezig is bespreek je eerst de dag met elkaar. Daarna is het tijd voor mise en place. Naast je eigen partie help je ook je collega's verder als ze met vragen zitten, zorgt dat het gebeurt en dat alles strak staat als je gaat eten. In de voorbereiding voor het diner spar je nog even met de Chef over je nieuwe saus en gerechten voor de nieuwe kaart. Na het diner maak je snel alles schoon en vul je de lijsten in en eventueel plaats je een laatste bestelling. Tijd voor een welverdiend biertje! Proost!  

Wie vindt het leuk als je aan tafel schuift? 

Je Chef maar natuurlijk ook de Chef's en Sous-chef's van de andere locaties zoals Hotel de Zon, Hof van Gelre en golfrestaurant Hooge Graven.  

Wie nodig jij uit aan tafel? 

Zelfstandig werkend koks en leerlingen  

Waar ben jij verantwoordelijk voor? 

Als Chef de Partie kook je op de eerste plaats de sterren van de hemel en ben je natuurlijk mede-verantwoordelijk voor alle zaken in en om de keuken. Je helpt mee de menu's te bedenken en maken, motiveert je collega's en helpt mee voor een kloppende administratie op het gebied van HACCP, inkoop en payroll te zorgen. Daarnaast heb je een kort lijntje met je collega's van de andere vestigingen om elkaar daar waar nodig te ondersteunen en je creativiteit met elkaar te delen.  

Wie ben jij? 

Jij bent die gedreven professional met een passie voor eten en drinken Jij weet wat er te krijgen is en waar het te krijgen is. Je weet alles van de klassieke keuken maar experimenteert graag en durft op zn tijd een uitstapje te maken. Je laat je creaties graag aan andere proeven en gaat met je team altijd voor perfectie. Je hebt een meer dan gezonde dosis humor en weet je collega's tot ongekende hoogte te brengen. Je hebt zin om samen met ons aan een groeiende organisatie te werken en vindt het gaaf om met nieuwe concepten bezig te zijn.  

Wat moet je kennen en kunnen? 

Je moet boven alles een gepassioneerde, humoristische vakidioot zijn met doorzettingsvermogen. Een aantal jaren ervaring in soortgelijke functie is een vereiste.  Een afgeronde opleiding gespecialiseerd kok of meer is een pré maar daar hoef jij je niet door te laten weerhouden. Het gaat erom dat jij ons kunt overtuigen.  

Wat ga je verdienen? 

Wat je gaat verdienen is in jouw geval lastig te bepalen omdat het van veel factoren afhangt. Graag gaan we met je in gesprek en we komen er vast samen uit.  

Wat mag je van ons verwachten? 

Een toffe job in het nieuwste restaurant van Ommen! Vonck valt onder de aansturing van Nick Schuld, onze Executive Chef met veel ervaring. Je komt in een gezellig team en krijgt veel vrijheid om met je creativiteit en collega's aan de slag te gaan. Je krijgt veel verantwoordelijkheid maar wordt daarin ook goed ondersteund. Naast een superleuke baan en goed salaris hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskosten, personeelsevenementen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met tot wel 50% korting terecht in alle bedrijven. 

 

Ben je enthousiast geworden? Mail dan je CV en motivatie naar Mario Schollen; mario@hotelpaping.nl