Beste Prijsgarantie
 — 

 

Voor onze hotels zijn we op zoek naar een reserveringsmedewerker, Parttime of Fulltime!

 

Hoe ziet een dag van onze reserveringsmedewerker eruit?

Met een kopje koffie in je hand neem je plaats in het kantoor. Je zet je head-set op en de telefoon gaat. Een reservering voor een hotelovernachting, deze verwerk en bevestig je. Dit keer was het een overnachting in Hotel de Zon, maar het kan ook een reservering zijn voor Hotel Paping of Hof van Gelre. Even geen beller en tijd voor het beantwoorden van vragen en verzoeken van gasten, zoals informatie geven over de omgeving. De volgende gast die belt wil graag een behandeling boeken in ons wellnesscentrum. Jij bent een echte koning(in) in upsellen en cross sellen en het lukt je om daarbij een diner in restaurant Vonck te reserveren. Je legt de reservering vast in het computersysteem en je checkt daarbij gelijk de beschikbaarheid van de boekingskanalen. Tijd voor een pauze. Na je pauze neem je voor korte tijd plaats bij de frontoffice zodat je collega ook een pauze kan nemen. Na een dienst vol met diversiteit aan werkzaamheden stap je weer op je fiets of in de auto met een tevreden gevoel huiswaarts.

Waar is onze reserveringsmedewerker verantwoordelijk voor

Als Reserveringsmedewerker ben je samen met het Front Officeteam verantwoordelijk voor alles aangaande individuele reserveringen. Je bemant de telefoon, beantwoord e-mails en verwerkt binnenkomende reserveringen. Daarnaast zorg je voor een goede voorbereiding middels scherpe controles en ondersteun je de collega’s binnen het front office team op piek- en pauzemomenten. Jij staat samen met je collega’s klaar voor onze gasten en zorgt voor een gast beleving van het hoogste niveau.

Wie ben jij

Gastvrijheid zit je in de genen en je werkt met een glimlach op je gezicht. Je weet de gasten te verrassen, bent enthousiast, flexibel en hebt oog voor detail. Een ‘mensen-mens’ die makkelijk contact maakt met zowel gasten als collega’s. Je bent nieuwsgierig, pro-actief, assertief en denkt in mogelijkheden.

Wat moet onze reserveringsmedewerker kennen en kunnen

Werkervaring heb je opgedaan in gerenommeerde hotelbedrijven, je bezit kennis van moderne communicatie-reserveringsystemen en je beheerst de Engelse en Duitse taal.

Wat mag onze reserveringsmedewerker van ons verwachten

Een uitdagende en zelfstandige baan, parttime of fulltime. Naast een super leuke baan en prima salaris hebben we leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskosten, personeelsevenementen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met tot wel 50% korting terecht in alle bedrijven.

 

Is je interesse gewekt, of heb je vragen betreft de vacature? Neem contact op met Denice Satink via 0529 455 550. We gaan graag het gesprek met je aan!

 

Soort dienstverband:
Voltijds, Deeltijds
Parttime uren: 24-38 per week

Salaris: €1.860,00 - €2.143,00 per maand

Rooster:
Dagdienst
Flexibel werkrooster

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Bedrijfsfeesten
Lunchkorting
Pensioen
Personeelskorting
Reiskostenvergoeding
Ervaring:

Horeca: 1 jaar (Gewenst)