Sous-Chef bij Golfbaan Hooge Graven

Ons jonge en ambitieuze bedrijf is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Naast een vijftal bedrijven in Ommen hebben we recentelijk Hotel Hof van Gelre aan onze collectie mogen toevoegen.

In Ommen, het bruisende hart van het Vechtdal, liggen de prachtige horecabedrijven Hotel de Zon, Hotel Paping, Landgoed het Laer en golfrestaurant Hooge Graven.

De diversiteit aan bedrijven maakt dat er voor iedereen wat te doen is en geen dag hetzelfde wordt.

Hotel de Zon, een 'landmark' aan de oever van de Vecht. 35 luxe hotelkamers, restaurant op topniveau, heerlijk terras en hippe beachclub.

Hotel Paping, het gemoedelijke hotel met sauna, zwembad, wellness en beautyafdeling. Hier gaan activiteit en ontspanning hand in hand. Met 37 comfortabele hotelkamers, een grand café, puur en eerlijk restaurant en een fijn terras.

Landgoed het Laer, een eeuwen oud schitterend landgoed en perfecte locatie voor bruiloften, evenementen en nog veel meer.

Restaurant Hooge Graven, met misschien wel het mooiste terras van de regio is dit restaurant de thuisbasis van de Golfbaan Hooge Graven. Naast de vele leden trekt één van de mooiste banen van oost-Nederland ook veel green-fee spelers.

VechtdalFood Catering, diner in huis voor twee of evenement voor 2000? Met, zo mogelijk, lokale producten maken we overal een onvergetelijke ervaring van.

Sinds 1 januari van dit jaar hebben we Hotel Hof van Gelre in het prachtige Lochem aan onze mooie collectie toe kunnen voegen. Het hotel met 46 heerlijke hotelkamers is met twee restaurants, een bar, zwembad, lounge en grote tuin van alle faciliteiten voorzien.

 

Voor ons restaurant Hooge Graven zoeken we per direct een fulltime Sous-Chef!

 

Hoe ziet de dag van een Sous-Chef eruit bij ons?

Als je wakker wordt kijk je direct uit het raam en maakt een inschatting van het weer. Samen met je humeur is dit één van de belangrijkste factoren van je dag. Als zelfstandige keukenkiller ben jij, samen met je collega's voor de schermen, verantwoordelijk voor restaurant van golfbaan de Hooge Graven. Mise en place, lunch, borrel, diner, menusuggesties en alle voorkomende keukenwerkzaamheden behoren tot je dagelijkse agenda. Hollen of stilstaan, koffie drinken of je collega even uit de brand helpen en koffie serveren? Het maakt jou allemaal niet uit en als de zon onder gaat en de laatste gast van het terras is proost je samen met je collega's op het leven.

Waar ben je als Sous-Chef verantwoordelijk voor?

Is dat een vraag? Samen met je collega's regel je alles en zorg je dat het gebeurt. Je denkt mee over de inhoud van de menu's, maakt en bewaakt de mice en place, kookt en maakt borden op op het hoogste niveau. Als het nodig is draai jij je hand er niet voor om je collega's in de bediening uit de brand te helpen. Kortom, het is jullie winkel en zo voelt het ook.

Wie ben jij? Jij bent die goedlachse topper waar iedereen op kan en wil bouwen. Bent in je element met asperges

van Ernie van der Kolk of Vechtdalrund maar begrijpt dat na 18-holes de bitterballen noodzakelijk zijn.

Wat moet je kennen en kunnen?

Bij voorkeur heb je een afgeronde koks-opleiding en heb je je daar verder in gespecialiseerd. Leermeester is een pré. Je bent een flexibele teamplayer maar kunt ook goed alleen en onder druk werken. En als je dan ook nog iets hebt met golf dan is dit voor jou de ideale job! Maar ook als je niets met de sport hebt is dat geen punt.

Wat mag je van ons verwachten? Een uitdagende en zelfstandige baan met veel vrijheid. Naast een super leuke baan en prima salaris; minimum €2169,00 en maximaal €2667,00 bruto per maand o.b.v. ervaring, hebben we leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, personeelsevenementen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met tot wel 50% korting terecht in alle bedrijven.

Lijkt deze baan op jouw lijf geschreven? Neem dan direct contact op met Nick Schuld, onze executive chef via 0529 455550 of neem een kijkje op onze website voor meer informatie.