Paas arrangement

Paasarrangement in Ommen bij Hotel de Zon
We ontvangen u graag voor dit speciale weekend met familie, partners en vrienden waarbij we er alles aan doen zodat u samen zorgeloos kunt genieten in ons prachtige hotel. Overnacht in een van onze standaard kamers en begin de dag goed met een uitgebreid paas ontbijt. Op een dag naar keuze kunt u genieten van een high beer of high wine, waarbij u proeft van meerdere soorten en smaken. Tevens serveren we een 4-gangen paas diner op zaterdag of zondag, waarbij we u laten genieten van unieke ingredienten. Voordat u de laatste dag de deur uitgaat, serveren we een uitgebreid paas ontbijt zodat u weer vol energie op pad kunt. Kunnen we u binnenkort bij ons verwelkomen?

 

Reserveer dan nu via +31 52 945 5550 of via receptie@hoteldezon.nl
De kosten van dit arrangement zijn vanaf € 235,- p.p (o.b.v 2 personen per kamer en beschikbaarheid)

 

Dit is inclusief

  • 2x overnachting in een standaard kamer met beide dagen een uitgebreid (paas)ontbijt (met optie om te upgraden, vraag de receptie naar de opties)
  • 1x 4-gangen paas diner op zaterdag of zondag
  • 1x een high beer of high wine op een dag naar keuze
  • Paas verrassing


Voor wat lokale activiteit kunt u dit weekend van zaterdag t/m maandag tussen 10:00 en 17:00 langsgaan bij landgoed het Laer voor de Tuinfair. Meer informatie en toegangskaarten zijn beschikbaar via deze link

Andere kamers

Golfarrangement

Golfarrangement

Vechtdal Arrangement

Vechtdal Arrangement

2 Provinciën Fiets Arrangement

2 Provinciën Fiets Arrangement