PROEF DE STREEK

In restaurant de Zon

Heerlijk ontbijten, lekker uiteten, uitgebreid brunchen of gezellig borrelen, bij De Zon serveren we het goede leven - van ‘t begin tot het einde van de dag. Gevoed door al het moois van de streek is het restaurant ons culinaire hart - die meegaat met de seizoenen. Geniet van al het lekkers dat er in het Vechtdal groeit, bloeit, rijpt èn loopt.

 

Graag maken wij je er op attent dat ons restaurant per 19 februari 2024 gewijzigde openingstijden hanteert voor lunch en diner. Restaurant De Zon is geopend op: maandag t/m zaterdag.

Op zondagen ben je van harte welkom bij Restaurant Vonck.

 

Restaurant - de lekkerste plek onder de zon

En dan… á table! Het restaurant is een fantastische plek voor een eenvoudige lunch of diner, maar ook voor een drie- tot vijf-gangen fine-dining met wijnarrangement. Vind er de buurt op het bord zoals de shiitake uit Balkbrug, wild uit de streek en honing van de plaatselijke imker. Ook ‘s ochtends is het er goed toeven: begin de dag met uitzicht over de Vecht onder een heerlijke espresso met een door onze patissier Kris, huisgemaakte kokosmakroon. Jullie trouwe viervoeter komt ook mee? Dan verwelkomen we jullie graag in onze bar, genaamd Uncle Henry's Pub, waar we zorgen voor een comfortabel plekje en een verfrissend bakje water voor je trouwe metgezel.

Bekijk lunch kaart

Bekijk diner kaart

Bekijk wijn, lounge en pub kaart

Chef's Table

 

Een unieke ervaring in Ommen. Geniet van een overheerlijk 6-gangen diner inclusief wijnarrangement achter de schermen. Proef onze heerlijke wijnen terwijl je de keukenbrigade aan het werk ziet die jouw gerechten bereiden.
Te boeken voor lunch en diner voor minimaal 2 en maximaal 6 personen.


Boek snel want vol=vol, 0529 455 550 of via receptie@hoteldezon.nl

Uncle Henry's Pub

 

Begin of eindig, als logé van De Zon, de avond bij de open haard in de lobby óf in Uncle Henry’s Pub: onze bruine kroeg waar de tijd even stilstaat. Geniet er van verschillende seizoensbieren, een heerlijk glas wijn aan de bar gepaard met klassieke snacks zoals Champignons Dordogne of de vechtdal borrelplank met kleine hapjes uit de streek.

 

Feesten & Partijen

Iets te vieren? De Zon leent zich bij uitstek hiervoor en kan je verschillende concepten bieden.

Voor grote en kleine gezelschappen, van aangeklede borrel in Uncle Henry ’s Pub tot royaal diner in het restaurant. En wat denk je van een feest op ons terras aan de waterkant? Bij De Zon zijn de mogelijkheden legio.

Een unieke locatie die we je ook van harte aan kunnen bevelen is Landgoed Het Laer. Deze op 500 meter afstand gelegen buitenplaats leent zich voor allerlei feesten. Voor nadere locatie informatie en de mogelijkheden klik je hier.