Complete arrangementen in het zonlicht

Op zoek naar een compleet arrangement, dan ben je bij Hotel de Zon op de juiste plek. Ons hotel is een plek om tot rust te komen en te genieten - een plek waar tijd even geen rol speelt. Met onze hotelarrangementen bieden wij ‘het beste van De Zon’ in gastronomische, avontuurlijke, sportieve of relaxte vorm. Voel je thuis! 

 

Romantisch arrangement

Ga samen een romantisch nachtje weg bij Hotel de Zon en geniet van een overnachtig vol passie en romantiek met ons Romantisch Arrangement. Met dit arrangement voor 2 kun je rekenen op een knusse overnachting om jullie liefde te vieren. Maak herininneringen die een leven lang meegaan en kies voor de charme van Hotel de Zon aan de Vecht.

Bekijk arrangement

 

2 Provinciƫn Fiets Arrangement

Ook zin om lekker op de fiets te springen? Boek dit arrangement en breng een bezoek aan de 3 zusterhotels!

Bekijk Arrangement

Vergaderarrangement

Unieke vergaderlocatie in Ommen
Wil je in Ommen vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie aan de Vecht? De service en entourage van Hotel de Zon zijn te allen tijde voorkomend en representatief.

Bekijk arrangement

Golfarrangement in Ommen

Met dit golfarrangement ga je ontspannen de golfbaan op en geniet je daarna (of daarvoor) van een heerlijk 3-gangen diner en overnacht je in een comfortabele hotelkamer in Hotel de Zon.

Bekijk arrangement

 

Vechtdal Arrangement

Ontdek het Vechtdal
Houd jij van fietsen en wandelen en ben je benieuwd naar Ommen en omgeving? Dan is dit het ideale arrangement voor jou.

Bekijk arrangement