Complete arrangementen in het zonlicht

Op zoek naar een compleet arrangement, dan ben je bij Hotel de Zon op de juiste plek. Ons hotel is een plek om tot rust te komen en te genieten - een plek waar tijd even geen rol speelt. Met onze hotelarrangementen bieden wij ‘het beste van De Zon’ in gastronomische, avontuurlijke, sportieve of relaxte vorm. Voel je thuis! 

 

Romantische arrangement

Ga samen een romantisch nachtje weg bij Hotel de Zon. Overnacht in een comfortabele hotelkamer, kijk elkaar diep in de ogen tijdens een culinair 4-gangen diner.

Bekijk arrangement

 

Wildarrangement

Hold your horses: het wildseizoen is begonnen! Eén van de mooiste culinaire tijden van het jaar. Hotel de Zon bevindt zich midden in het wild(e)gebied en heeft korte lijntjes met de jagers in de streek waardoor wij ons rijk mogen prijzen met mooi, vers en het lekkerste wild, ree, duif, eend en andere soorten.

Bekijk arrangement

Golfarrangement in Ommen

Met dit golfarrangement ga je ontspannen de golfbaan op en geniet je daarna (of daarvoor) van een heerlijk 3-gangen diner en overnacht je in een comfortabel hotelkamer in Hotel de Zon.

Bekijk arrangement

 

 

Vechtdal Arrangement

Ontdek het Vechtdal
Houd jij van fietsen en wandelen en ben je benieuwd naar Ommen en omgeving? Dan is dit het ideale arrangement voor jou.

Bekijk arrangement

 

 

 

2 Provinciƫn Fiets Arrangement

Ook zin om lekker op de fiets te springen? Boek dit arrangement en breng een bezoek aan de 3 zusterhotels!

Bekijk Arrangement

 

 

Vergaderarrangement

Unieke vergaderlocatie in Ommen
Wil je in Ommen vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie aan de Vecht? De service en entourage van Hotel de Zon zijn te allen tijde voorkomend en representatief.

Bekijk arrangement