Controleer beschikbaarheid

Slapen aan de Vecht

Tijdens een nachtje weg of weekendje weg.

Ontwaak met de zon in het gezicht en met de Vecht in het vizier. Blik op oneindig, verstand op nul. Royaal in ruimte, tijdloos in design en voorzien van alle gemakken, zijn onze kamers dé plek om tot rust te komen en op te laden. Het begin- of eindpunt van weer een mooie dag! 

Geniet van een luxe hotelovernachting, ontspannen weekendje weg of week vol wandel- en fietsplezier in Ommen. Alle hotelkamers in Hotel de Zon zijn uitgerust met een badkamer met douche en/of bad, föhn en Marie Stella-Maris producten. Bekijk onze hotelkamers en kies jouw favoriet om in te overnachten!

Van de wellnessfaciliteiten in Paping Hotel & Spa kun je gratis gebruik maken.

Knusse kamer

Onze knusse kamer is perfect voor wanneer je alleen op reis of op doortocht bent. Verblijf in deze hotelkamer in Ommen en laat je in de watten leggen.

Toon meer

Standaard Kamer

Voel je thuis in onze standaard kamer en geniet in alle comfort. Een aantal standaard kamers beschikken over een (bubbel)bad.

Toon meer

Vechtzicht Kamer

♦ Gerenoveerde slaapkamer ♦ Het is heerlijk wakker worden en goed toeven in deze lichte en ruime Vechtzicht kamer met waanzinnig uitzicht op rivier de Vecht. Ook biedt de hotelkamer een zit- en werkgedeelte, en badkamer met douche en (bubbel)bad.

Toon meer

Vechtdal Suite

♦ Gerenoveerde slaapkamer ♦ De mooiste plek onder de zon! Uitkijkend over de prachtige rivier de Vecht, ruim opgezet en voorzien van alle luxe en comfort is de Vechtdal Suite een ideale hide-away.

Toon meer

Junior Suite

Slapen, werken of simpelweg genieten - het kan allemaal in deze modern ingerichte Junior suite, uitgerust met een ruime zithoek, apart werkgedeelte en whirlpool. Ook geschikt om met de hele familie te verblijven.

Toon meer