Beste prijsgarantie
Hotel & Restaurant de Zon
image

Beste prijsgarantie

Boek direct via onze website en profiteer van de beste prijs.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen

Restaurant Ommen - de lekkerste plek onder de zon

En dan… á table! Ons restaurant in Ommen is een fantastische plek voor een eenvoudige lunch of diner, maar ook voor een drie- tot vijf-gangen fine-dining met wijnarrangement. Ook ‘s ochtends is het goed toeven: begin de dag met uitzicht over de Vecht onder het genot van een heerlijke espresso met een door onze patissier Kris huisgemaakte kokosmakroon. 

Dagverse en lokale producten uit de Vechtstreek
Wil je worden verrast en lekker uiteten? Een smaaksensatie beleven? Met je ogen dicht genieten?
Die uitdaging gaan wij bij restaurant Ommen graag aan!

Dagelijks bereiden wij heerlijke gerechten met vis, vlees en vegetarisch. Gerechten met seizoensgebonden en lokale producten die jouw smaakpapillen uitdagen en verwonderen. Slagerij van Broekhuizen in Dalfsen zorgt voor heerlijk Vechtdalrund, Ernie van der Kolk voorziet ons van het witte goud in de vorm van asperges, brouwerij Avereest in Dedemsvaart zorgt voor heerlijke bieren en Heileuver uit Damsholte is onze witte motor met diverse melkproducten, zoals heerlijke kaas. Wij streven ernaar onze gerechten een bijzondere smaak en beleving mee te geven.

Gedreven Chef en keukenbrigade
Laat je betoveren door de kunsten van executive chef Nick Schuld en zijn brigade in het smaakvol ingerichte restaurant. Zij gebruiken de regionale en seizoensproducten uit het mooie Vechtdal. Nick zijn roots liggen in Dalfsen, waar hij opgroeide in het restaurant en de keuken van zijn ouders. Zijn kokscarrière begon bij De Zon, waar hij zijn eerste leerjaar van de koksopleiding liep. Daarna heeft hij bij diverse leerbedrijven gewerkt, waaronder Librije's Zusje in Zwolle, waar hij mee mocht werken aan het behalen van twee Michelin sterren. Na enkele jaren zijn talenten in Australië te hebben geperfectioneerd, begon hij als executive souschef bij het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Nu voorziet hij graag jou in De Zon van smaakvolle en culinaire verrassingen.