Parttime Medewerker Bediening

In Ommen, het bruisende hart van het Vechtdal, liggen de prachtige horecabedrijven Hotel de Zon, Hotel Paping, Landgoed het Laer en golfrestaurant Hooge Graven.

Hotel de Zon, een 'landmark' aan de oever van de Vecht. 35 luxe hotelkamers, restaurant op topniveau, heerlijk terras en hippe beachclub.

Hotel Paping, het gemoedelijke hotel met sauna, zwembad, wellness en beautyafdeling. Hier gaan activiteit en ontspanning hand in hand. Met 37 comfortabele hotelkamers, een grand café, puur en eerlijk restaurant en een fijn terras.

Landgoed het Laer, een eeuwen oud schitterend landgoed en perfecte locatie voor bruiloften, evenementen en nog veel meer.

Restaurant Hooge Graven, met misschien wel het mooiste terras van de regio is dit restaurant de thuisbasis van de Golfbaan Hooge Graven. Naast de vele leden trekt één van de mooiste banen van oost-Nederland ook veel green-fee spelers.

Voor onze restaurants zoeken we een medewerker bediening M/V (uren in overleg)

 

Hoe ziet een dag van een medewerker bediening eruit?

Als medewerker bediening parttime ben jij helemaal in je element als het gaat om het verwennen van een gast! Het maakt je niet zoveel uit op welk moment van de dag je werkt maar zoals dat voor iedereen geldt is de één meer een ochtendmens en straalt de ander weer meer in de avond. Waar jij je ook het beste bij voelt, je begint je dag altijd met een lach en hebt zin in wat er op je pad komt! Bij aankomst help je je collega's mee om de verschillende outlets tip top in orde te krijgen voor de gasten die komen gaan. Samen met je team bezorg je onze gasten een fantastische ervaring en aan het einde van je (werk)dag kijken zowel de gasten, je collega's als jijzelf met een fijn gevoel terug op de dag.

 

Waar is de medewerker bediening verantwoordelijk voor?

Jij bent het gezicht, de ogen, de oren, de neus, en het gevoel van het bedrijf. In je rol ben jij de cruciale schakel tussen alle mooie dingen die we bedenken en de gast die daar van komt genieten. Samen met je team is het jouw verantwoordelijkheid dat je gasten de ultieme beleving ervaren. In de tijd dat je bij ons werkt krijg je alle gelegenheid om aan je kennis te werken en is er niets leuker dan wat je geleerd hebt te delen met je gasten en collega's.

 

Wie ben jij?

Jij bent jezelf en hebt er zin in. Je houdt van een uitdaging en vindt het geweldig om in een team te werken. Je houdt van gezelligheid en je weet wat plezier maken is!

 

Wat moet je kennen en kunnen?

Bij voorkeur heb je een passie voor gastvrijheid, eten en drinken. Ook als je dat voor jezelf nog niet helemaal op een rijtje hebt maar er wel heel veel zin in hebt kun je bij ons aan de slag. We werken met een groot team van professionals waarvan je in no-time de fijne kneepjes van het vak bijgeleerd krijgt.

 

Wat ga je verdienen?

Dat hangt onder andere af van je leeftijd en het aantal uren dat je komt werken, maar kom maar eens op gesprek dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Het minimum bruto uurloon is €5,93 en het maximum bruto uurloon is €13,95

 

Wat mag je van ons verwachten?

Een super leuke job! En of je bij ons je carrière wilt beginnen, uitbouwen of je vindt het gewoon gaaf om op een toffe plek je geld te verdienen, we begrijpen dat er voor iedereen een andere motivatie is maar zolang jij er zin in hebt kunnen we het vast met elkaar vinden. Daarnaast werk je in een gepassioneerd, sociaal en dynamisch team en is er ruimte voor iedereen. Regelmatig organiseren we leuke evenementen voor alle collega's en kun je genieten van diverse kortingen bij alle bedrijven zoals bijvoorbeeld 50% korting op eten en drinken. Heb je het idee om een carrière in de horeca te starten dan zit je bij ons ook goed! Door de vele bedrijven en outlets is er altijd ruimte om te leren en zijn er ruime mogelijkheden om op termijn door te groeien.

Bij ons kun je zelf bepalen welke beschikbare diensten je wilt opvullen! Daarmee bepaal je dus zelf wanneer en hoeveel uren je wilt werken. Op die manier pas je het helemaal aan naar je eigen wensen en mogelijkheden, je kunt fulltime bij ons aan de slag maar misschien kies jij ervoor om juist om andere verplichtingen die je hebt heen te plannen. Er is van alles mogelijk!

Wil je weten hoe het er voor jou uit kan komen te zien? Neem dan contact met ons op via 0529 455 550 en vraag naar Boudewijn Kauffeld of mail naar boudewijn@hoteldezon.nl

 

Soort dienstverband: Parttime

Parttime uren: 4-38 per week

Salaris: €5,00 - €13,95 per uur