Restaurant Ommen - de lekkerste plek onder de zon

En dan… á table! Ons restaurant in Ommen is een fantastische plek voor een eenvoudige lunch of diner, maar ook voor een drie- tot vijf-gangen fine-dining met wijnarrangement. Ook ‘s ochtends is het goed toeven: begin de dag met uitzicht over de Vecht onder het genot van een heerlijke espresso met een door onze patissier Kris huisgemaakte kokosmakroon. 

Dagverse en lokale producten uit de Vechtstreek
Wil je worden verrast en lekker uiteten? Een smaaksensatie beleven? Met je ogen dicht genieten?
Die uitdaging gaan wij bij restaurant Ommen graag aan!

Dagelijks bereiden wij heerlijke gerechten met vis, vlees en vegetarisch. Gerechten met seizoensgebonden en lokale producten die jouw smaakpapillen uitdagen en verwonderen. Slagerij van Broekhuizen in Dalfsen zorgt voor heerlijk Vechtdalrund, Ernie van der Kolk voorziet ons van het witte goud in de vorm van asperges, brouwerij Avereest in Dedemsvaart zorgt voor heerlijke bieren en Heileuver uit Damsholte is onze witte motor met diverse melkproducten, zoals heerlijke kaas. Wij streven ernaar onze gerechten een bijzondere smaak en beleving mee te geven.

Gedreven Chef en keukenbrigade
Laat je betoveren door de kunsten van chef-kok Gerard van Marle en zijn brigade in het smaakvol ingerichte restaurant. Zij gebruiken de regionale en seizoensproducten uit het mooie Vechtdal.