Huishouding medewerker

Ons jonge en ambitieuze bedrijf is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Naast een vijftal bedrijven in Ommen hebben we recentelijk Hotel Hof van Gelre aan onze collectie mogen toevoegen.

In Ommen, het bruisende hart van het Vechtdal, liggen de prachtige horecabedrijven Hotel de Zon, Hotel Paping, Landgoed het Laer en golfrestaurant Hooge Graven.

Hotel de Zon, een 'landmark' aan de oever van de Vecht. 35 luxe hotelkamers, restaurant op topniveau, heerlijk terras en hippe beachclub.

Hotel Paping, het gemoedelijke hotel met sauna, zwembad, wellness en beautyafdeling. Hier gaan activiteit en ontspanning hand in hand. Met 37 comfortabele hotelkamers, een grand café, puur en eerlijk restaurant en een fijn terras.

Voor een sfeerimpressie van je nieuwe werkplek, neem snel een kijkje op www.dezon.nlen www.hotelpaping.nl

Wij zijn per direct op zoek naar een parttime medewerker Housekeeping!

Ieder hotel heeft het en iedere hotelgast merkt het. De afdeling housekeeping in een hotel draagt er zorg voor dat de ontvangstruimte en hotelkamers dag in dag uit schoon en fris zijn. Als medewerker housekeeping begint jouw hart sneller te kloppen van frisgewassen beddengoed en schone ruimtes!

Als medewerker Housekeeping sluit je aan bij een gastvrij, hardwerkend team met een positieve en praktische benadering. Je zult een glimlach op het gezicht van elke gast toveren zodra ze hun hotelkamer betreden, waardoor je een belangrijke bijdrage levert aan hun tevredenheid en daarmee aan de kwaliteit waar we voor staan.

Heb je ervaring in de functie van medewerker housekeeping of heb je in een vergelijkbare functie ervaring opgedaan? Beschik je over het vermogen om zowel alleen als in een team te werken? Ben je toegewijd aan het leveren van een hoge klantenservice en heb je oog voor detail? Kunnen we op jou rekenen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden we jou:
We bieden een parttime functie waarbij de uren in overleg zijn. Het bruto uurloon valt tussen €14,00 en €15,75 bij een leeftijd van 21 jaar en ouder. Dit is inclusief vakantiegeld en vakantiedagen. Ben je jonger dan 21, informeer dan naar het bruto uurloon!

Kom je bij ons in dienst dan kom je in aanmerking voor aantrekkelijke personeelskortingen bij onze bedrijven! Zo krijg je bijvoorbeeld 50% korting op behandelingen bij onze Sauna en Beauty! Ook dineer je met 50% korting in onze restaurants. Maar er is meer! We vertellen je er alles over tijdens onze kennismakingsgesprek.

Wil jij deel uitmaken van ons team, stuur je gegevens naar hr@hoteldezon.nl 

Tot snel!
Soort dienstverband: Parttime, Oproepbasis

Parttime uren: 4-24 per week
Salaris: €14,00 - €15,75 per uur


Rooster:
Dagdienst
Flexibel werkrooster
 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Flexibele werkuren
Lunchkorting
Pensioen
Personeelskorting
Reiskostenvergoeding
 

Soorten aanvullende vergoedingen:
Fooi
Vakantiegeld