Fulltime Culinaire Alleskunner

Jij bent die goedlachse topper waar iedereen op kan en wil bouwen. Bent in je element met asperges van Ernie van der Kolk of Vechtdalrund maar begrijpt dat na 18-holes de bitterballen noodzakelijk zijn.

Bekijk vacature

 

 

Zelfstandig werkend Kok

Als zelfstandige keukenkiller ben jij, samen met je collega's voor de schermen, verantwoordelijk voor een van onze restaurants. Mis en place, lunch, borrel, diner, menusuggesties en alle voorkomende keukenwerkzaamheden behoren tot je dagelijkse agenda. Hollen of stilstaan. Het maakt jou allemaal niet uit en als de zon onder gaat en de laatste gast het restaurant verlaat, proost je samen met je collega's op het leven.

Bekijk vacature

 

 

 

 

Medewerker bediening

Als medewerker bediening bij Hotel de Zon ben je een horecaliefhebber, een vakidioot en weet jij wat genieten is. In je vrije tijd doe je tenslotte niets liever dan zelf lekker genieten van al het moois dat dit vak te bieden heeft! Vanuit deze passie en jouw ervaring als medewerker bediening leg jij onze gasten in de watten.

Bekijk vacature

 

 

Parttime medewerker bediening

Als medewerker bediening FT/PT ben jij helemaal in je element als het gaat om het verwennen van een gast! Het maakt je niet zoveel uit op welk moment van de dag je werkt maar zoals dat voor iedereen geldt is de één meer een ochtendmens en straalt de ander weer meer in de avond. Waar jij je ook het beste bij voelt, je begint je dag altijd met een lach en hebt zin in wat er op je pad komt!

Bekijk vacature

 

 

Sous-Chef bij Golfbaan Hooge Graven

Als zelfstandige keukenkiller ben jij, samen met je collega's voor de schermen, verantwoordelijk voor restaurant van golfbaan de Hooge Graven. Mise en place, lunch, borrel, diner, menusuggesties en alle voorkomende keukenwerkzaamheden behoren tot je dagelijkse agenda.

Bekijk vacature

 

 

Chef de Parti voor ons nieuwe restaurant Vonck

Als Chef de Partie kook je op de eerste plaats de sterren van de hemel en ben je natuurlijk mede-verantwoordelijk voor alle zaken in en om de keuken. Je helpt mee de menu's te bedenken en maken, motiveert je collega's en helpt mee voor een kloppende administratie op het gebied van HACCP, inkoop en payroll te zorgen.

Bekijk vacature