Sous Chef

Als ervaren Sous Chef haal je plezier uit het ontwikkelen en opleiden van collega's, neem je leiding over het keukenteam en motiveer je hen op dagen dat de Chef er niet is en heb je een voorliefde voor de Franse keuken. Je werkdag start met een controle van de bestellingen en de mise en place. Bij restaurant De Zon zijn we altijd bezig met het nastreven van perfectie. Alleen de beste ingrediënten en de mooiste wijnen en gerechten komen op onze kaart. Samen met de Chef ga je dagelijks voor het hoogste niveau.

Bekijk vacature

F&B Supervisor Restaurant Hooge Graven

Restaurant Hooge Graven, met misschien wel het mooiste terras van de regio is dit restaurant de thuisbasis van de Golfbaan Hooge Graven. Naast de vele leden trekt één van de mooiste banen van oost-Nederland ook veel green-fee spelers. Voor het restaurant Hooge Graven zoeken wij per direct een F&B Supervisor!

 

Bekijk vacature

Bar Supervisor

Jij bent het gezicht, de ogen, de oren, de neus, en het gevoel van het bedrijf. In je rol ben jij de cruciale schakel tussen alle mooie dingen die we bedenken en de gast die daarvan komt genieten. Je overziet alle processen en werkzaamheden die in jouw bar plaatsvinden. Samen met je team is het jouw verantwoordelijkheid dat je gasten de ultieme beleving ervaren.

Bekijk vacature

Fulltime Culinaire Alleskunner

Jij bent die goedlachse topper waar iedereen op kan en wil bouwen. Bent in je element met asperges van Ernie van der Kolk of Vechtdalrund maar begrijpt dat na 18-holes de bitterballen noodzakelijk zijn.

Bekijk vacature

Zelfstandig werkend Kok

Als zelfstandige keukenkiller ben jij, samen met je collega's voor de schermen, verantwoordelijk voor een van onze restaurants. Mis en place, lunch, borrel, diner, menusuggesties en alle voorkomende keukenwerkzaamheden behoren tot je dagelijkse agenda. Hollen of stilstaan. Het maakt jou allemaal niet uit en als de zon onder gaat en de laatste gast het restaurant verlaat, proost je samen met je collega's op het leven.

Bekijk vacature

Medewerker bediening

Als medewerker bediening bij Hotel de Zon ben je een horecaliefhebber, een vakidioot en weet jij wat genieten is. In je vrije tijd doe je tenslotte niets liever dan zelf lekker genieten van al het moois dat dit vak te bieden heeft! Vanuit deze passie en jouw ervaring als medewerker bediening leg jij onze gasten in de watten.

Bekijk vacature

Parttime medewerker bediening

Als medewerker bediening parttime ben jij helemaal in je element als het gaat om het verwennen van een gast! Het maakt je niet zoveel uit op welk moment van de dag je werkt maar zoals dat voor iedereen geldt is de één meer een ochtendmens en straalt de ander weer meer in de avond. Waar jij je ook het beste bij voelt, je begint je dag altijd met een lach en hebt zin in wat er op je pad komt!

Bekijk vacature